Herhaalrecepten

Voor het aanvragen van herhaalrecepten bieden wij u vier mogelijkheden:

 1. Receptenlijn:  0492 - 363232 keuze 2
  Deze wordt iedere dag afgeluisterd door een van de assistentes van 't Gasthuis. U hoort een antwoordapparaat en kunt de gewenste medicatie inspreken. Vermeld duidelijk: uw naam, geboortedatum, naam van het medicijn, sterkte en gebruik en de apotheek waar u het geneesmiddel wilt ophalen. Het medicijn ligt de volgende werkdag na 11.00 uur voor u klaar.

 2. Telefonisch bij de assistente:
  U kunt telefonisch recepten aanvragen bij de assistente. Dit kan tussen de volgende tijden: 8.00 tot 12.30 en 13.30 tot 17.00. Zorg dat u de doosjes van uw medicijnen binnen handbereik heeft, zodat u de juiste informatie kunt doorgeven, dit ter voorkoming van fouten

 3. Aan de balie "spoedrecepten":
  U kunt de hele dag direct een recept afhalen aan de balie. Aan de balie is een zorgvuldige controle van uw medicatie vaak moeilijk. Ook kunnen wij uw privacy niet altijd garanderen. Om deze redenen verzoeken wij u om aan de balie alleen recepten aan te vragen van medicatie die u dringend nodig heeft.

 4. Recepten via de website:
  Log hieronder in om herhaalrecepten aan te vragen. Hebt u nog geen inloggegevens, dan dient u zich nu eerst eenmalig te registreren via onderstaande link "Wilt u zich registreren?".