Afspraak spreekuur

Wij werken uitsluitend volgens afspraak. Voor het maken van een spreekuur afspraak kunt u bellen tussen 8.00 en 12.30 uur 's ochtends en 's middags tussen 13.30 en 17.00 uur.

Voor een afspraak wordt 10 minuten gepland, deze tijd is noodzakelijk om één klacht zorgvuldig te kunnen beoordelen. Als u meerdere klachten wilt bespreken overleg dan met de assistente, vaak is er de mogelijkheid om een dubbele afspraak te maken

De assistente zal u vragen naar de aard van uw klacht. Dit is bedoeld om in te kunnen schatten hoe snel u gezien moet worden en of er voor het bezoek aan de huisarts nog onderzoek gedaan moet worden. Soms kan een klacht ook door de assistente of praktijkondersteuner worden behandeld.

De assistente heeft een gedegen medische opleiding. Zij kan u bij veel voorkomende klachten adviseren over zelfzorg maatregelen. Alle adviezen worden met de huisarts besproken.

De assistente en andere praktijkmedewerkers hebben - net als de huisarts - een beroepsgeheim. Vind u het desondanks toch bezwaarlijk om aan de assistente uw klacht te vertellen dan kunt u dit natuurlijk aangeven.